OOTD: Winter Green

How I proposed to my bridesmaids

Jeg har glædet mig rigtig meget til at vise jer disse fine æsker, som jeg har gået og arbejdet på den seneste måneds tid. Inden jeg blev forlovet, havde jeg set de flotteste brudepigeæsker på Pinterest, og jeg har derfor længe vidst, at mine brudepiger også skulle have sådan en. Jeg havde derfor inviteret dem hjem til middag i fredags, hvor de blev overrasket med gaven – og de sagde ja!

English: I am so excited to show you these boxes which I have been working on for the last couple of months. Before I got engaged I had seen these cute bridesmaids boxes on Pinterest, and I knew that I wanted to spoil my bridesmaids with something similar. I invited them over for dinner last friday, where they all got their gift.. And they said yes!

I know that you can buy these boxes pre-made, but I wanted to make my own, so I could customize them as I wanted. Want to know where I got everything? Here’s the list:

-White boxes: IKEA
-Satin ribbon: ebay
-Name stickers: ebay 
-Bridesmaids cards: Etsy
-Pocket mirror: ebay 
-Nail polish: Matas
-Sparkling wine: Magasin
-Kimono/robe: BEMY
-Lollipop: BEMY (not available anymore. Try Sugarpilots for customized lollipops)
-Chocolate: Summerbird
-Diamond pen: ebay

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Winter Green