October highlights!

Fall favorites on sale!

Hej allesammen! Jeg shopper absolut mest om efteråret, da man kan få så mange lækre lag-på-lag ting, så i dag får I nogle af mine efterårsfavoritter. Jeg er især vild med hårbånd trenden, men jeg har bare ikke haft mod til at hoppe med på den endnu… Hvis I er lige så vilde med de items, som jeg har fundet her, så kan I få 35% rabat på det hele, samt en masse andre lækre ting på Garbitch.dk. Alt I skal gøre er at bruge koden “november” ved checkout, og så får i rabat på det hele!*

English: Hi everyone! I definitely do most of my shopping during fall, since there are so many great layering items, and today I am showing you some of my favorites. I especially love the headband, even though I haven’t had the courage to jump on the trend yet… If you love these items just as much as I do, you can get 35% discount on all of them, and lots of other items at Garbitch.dk.All you have to do is enter the code “november” at checkout to get 35% on everything!*

1: Here / 2: Here / 3: Here / 4: Here / 5: Here / 6: Here 

*Rabatten gælder ikke på nedsatte varer. Indlægget er sponseret af Garbitch.dk, men alle holdninger er mine egne. // The code is only for full priced items. This post is sponsored by Garbitch.dk, but all opinions are my own.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

October highlights!