October highlights!

Fall favorites on sale!

Hej allesammen! Jeg shopper absolut mest om efteråret, da man kan få så mange lækre lag-på-lag ting, så i dag får I nogle af mine efterårsfavoritter. Jeg er især vild med hårbånd trenden, men jeg har bare ikke haft mod til at hoppe med på den endnu… Hvis I er lige så vilde med de items, som jeg har fundet her, så kan I få 35% rabat på det hele, samt en masse andre lækre ting på Garbitch.dk. Alt I skal gøre er at bruge koden “november” ved checkout, og så får i rabat på det hele!*

English: Hi everyone! I definitely do most of my shopping during fall, since there are so many great layering items, and today I am showing you some of my favorites. I especially love the headband, even though I haven’t had the courage to jump on the trend yet… If you love these items just as much as I do, you can get 35% discount on all of them, and lots of other items at Garbitch.dk.All you have to do is enter the code “november” at checkout to get 35% on everything!*

1: Here / 2: Here / 3: Here / 4: Here / 5: Here / 6: Here 

*Rabatten gælder ikke på nedsatte varer. Indlægget er sponseret af Garbitch.dk, men alle holdninger er mine egne. // The code is only for full priced items. This post is sponsored by Garbitch.dk, but all opinions are my own.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

October highlights!