Halloween Nails 2019!

October highlights!

Vi er kun én måned væk fra min absolutte yndligstid på året, men inden da, vil jeg vise jer nogle af højdepunkterne fra min oktober måned. Jeg har blandt andet besøgt kulturnatten, været i Tivoli, og så har jeg fået drukket en masse pumpkin spice lattes! Hvad har I lavet i oktober? 🙂

English: We are just one month away from my favorite time of the year, but before we get there, I want to share my October highlights with you. I went to the culture night in Copenhagen, I visited Tivoli and I also drank a lot of pumpkin spice lattes! What have you been up to in October? 🙂

 Jeg elsker, at Tivoli pynter op til Halloween, og jeg tager altid et smut forbi for at se på dekorationerne og de store græskar! // I love that Tivoli always decorate for Halloween, and I stop by every year to check out the decorations and the giant pumpkins!

 Det er officielt pumpkin spice sæson, og jeg kan ikke få nok! // It’s officially pumpkin spice season, and I can’t get enough of it!

 Til kulturnatten kom vi op i rådhusets tårn, og her var der udsigt over hele byen // At the culture night we visited the tower of Copenhagen city hall, and there was an amazing view over the city

 Vi besøgte også Odd Fellow Palæet, og her havde de så mange smukke lokaler! // We also visited the Odd Fellow Mansion, and they had a lot of beautiful halls!

 Jeg fik for første gang brugt min Storm og Marie jakke, og den er bare så fin (og fra Røde Kors). // I wore my Storm og Marie jacket for the first time, and it’s so pretty (and from Red Cross).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween Nails 2019!