Autumn inspiration

Halloween Nails 2019!

Så er det i morgen, at det er Halloween, og mine negle er så klar! Jeg brugte hele søndagen på at stampe græskar og spøgelser på mine negle, og jeg synes, at de er blevet så fine, især fordi jeg også valgte en glimmerbase, frem for en almindelig sort. Har I noget specielt på neglene, i anledningen af Halloween? 🙂

English: Halloween is only one day away, and my nails are so ready! I spend my entire Sunday stamping pumpkins and ghosts on my nails, and I think they turned out great, especially because I went with a glitter background, instead of just a plain black. Do you have anything special on your nails for Halloween? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Autumn inspiration