Summer nails!

August highlights!

Kalenderen viser september, og det betyder, at det officielt er efterår! Det er absolut min yndlingsårstid, og jeg glæder mig til at vise jer en masse lækre efterårsoutfits! Inden da får I dog lige et indblik i, hvad jeg har lavet i årets sidste sommermåned. Månedens (eller årets) højdepunkt var et bryllup min kæreste og jeg var til i slutningen af august. Jeg elsker bryllupper, og det her var bare så smukt, og vi havde det så sjovt! Hvad har du lavet i august? 🙂

English: The calender says it’s September, which means that it is finally fall! Fall is definitely my favorite season, and I can’t wait to show you all of my nice fall outfits! But before I do that, I want to show you what I’ve been up to in August. The highlight of the month (or the year) was a wedding my boyfriend and I went to at the end of August. I love weddings, and this one was so beautiful, and we had such a good time! What have you been up to in August? 🙂

Min søde lillesøster er i lære som frisør, og det kommer ofte mig til gode! 😉 // My lovely sister is training to be a hairdresser, which I like to take advantage of! 😉

Til brylluppet havde vi desværre ikke tid til at tage outfitbilleder med mit kamera, så det her er alt i får. Jeg havde glædet mig så meget til at hoppe i denne kjole, og jeg følte mig som en prinsesse i den! // Unfortunaltely we didn’t have the time to take outfit photos at the wedding, so this is all you get. I was so excited to wear this dress, and I felt like a princess in it!

Brylluppet blev holdt på Munkebo Kro, og bordene var pyntet så fint! // The wedding took place at Munkebo Kro, and the table setting was gorgeous!

Maden til brylluppet var simpelthen så lækker, og selvfølgelig var jeg mest begejstret for desserten! // The food at the wedding was delicious, and of course I liked the dessert best!

Jeg tilbragte en af de sidste sommeraftener på Rossopomodoro i godt selskab og med god mad! // I spend one of the last summer nights at Rossopomodoro in good company and with amazing food!

1 kommentar

  • Well, you look great on Fancy dress, and looking more updates of as winter sets in.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer nails!