July highlights!

Summer nails!

Sommeren er ved at være slut, og derfor får I i dag årets sidste sommernegle. Jeg er vild med at bruge mit stamping kit, og når jeg har lidt ekstra tid, kommer der også farve i designet. Det tog derfor et par timer at lave disse negle, men jeg synes også at de blev virkelig fine og super sjove! Hvad har I på neglene for tiden? 🙂

English: Summer is coming to an end, and today I want to show you my last summer nails this year. I love my stamping kit, and whenever I have extra spare time I like to fill in the design with colors, which is what I have done today. It took a while, but I think they turned out to be super cute and fun! What’s on your nails at the moment? 🙂

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

July highlights!