February Highlights!

Feeling 22!

Jeg har danset rundt til Taylor Swifts “22” siden min fødselsdag i lørdags. Det var en fantastisk dag, og selvfølgelig havde jeg pyntet mine negle i dagens anledning. Jeg valgte en lyserød baggrund, og herefter stampede jeg med stjerner. Jeg sluttede af med at skrive 22 med glimmer, og jeg synes, at de blev så fine! Jeg ville ellers gerne have lavet lidt mere med nogle forskellige mønstre, men stamping er super tidskrevende, så det må blive en anden god gang. Hvad synes I om designet? 🙂

English: I have been dancing to Taylor Swift’s “22” since last saturday where I celebrated my birthday. It was an amazing day, and of course my nails had to match the occasion. I went with a pink background, and then I stamped on some stars. I also drew 22 on one of my nails with glitter, and I think they turned out great! I really wanted to make a design with different patterns, but stamping takes a lot of time, so I’ll save that one for another time. What do you think of my nails? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

February Highlights!