OOTD: Black on Black

What to buy in 2019!

For et års tid siden lavede jeg et “What to buy in 2018” indlæg, og jeg fik lyst til at lave et for i år også. Det fungerer lidt ligesom en ønskeliste over de ting, jeg drømmer om, og som jeg godt kunne tænke mig at spare op til i år. Denne gang er der mange fine ting på listen, da jeg skal til bryllup i august, og jeg er allerede ved at kigge efter en kjole. Denne lyserøde kjole fra Valentino ville være perfekt til lejligheden, men den er desværre lidt for dyr til mit budget. Derudover kunne jeg godt tænke mig et par fine øreringe, og et par farverige solbriller. Én af tingene planlægger jeg at købe til mig selv når jeg bliver færdig med min bachelor til sommer – kan I gætte hvad det er? 😉

English: About a year ago I made a “What to buy in 2018” post, and I wanted do make another one for 2019. This is kind of a wishlist of the things I want to save up for this year. There are a lot of pretty things on the list this year, since I am going to a wedding in August, and I am already looking for a dress. This one from Valentino would be perfect, but it’s a little too expensive, so I am looking for a similar one. I would also like to buy a pretty pair of earrings and a pair of colorful sunglasses. One of the things on the list I am planning to buy for myself when I finish my bachelor’s degree this summer – can you guess what it is? 😉

 

1: Here / 2: Here / 3: Here / 4: Here / 5: Here / 6: Here 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Black on Black