OOTD: Thigh high boots!

January Highlights!

Hej allesammen! Det er tid til årets første højdepunkter, og denne omgang er præget af modeugen, der løb af stablen i slutningen af januar. Derudover har jeg været i Odense for at besøge min bedste veninde, og så har jeg været til eksamen, og fik afsluttet 5. semester. Wuhuu! Hvad har I lavet i januar? 🙂

English: Hi everyone! It’s time for the first highlight post of the year, and this post is going to contain a lot of photos from Copenhagen Fashion Week, which was at the end of January. I also went to visit my best friend, who I don’t get to see that often, and then I had an exam, which means that I’m done with my 5th semester. Wuhuu! What have you been up to in January? 🙂

Super lækker brunch i Odense på Café Kræz // Delicious brunch in Odense at Café Kræz

Under modeugen satte jeg fokus på genbrugstøj, og havde derfor tøj på fra Røde Kors alle dage. Genbrugstøj kan sagtens være chic! // I wanted to wear second hand clothes this Fashion Week, so I wore clothes from Red Cross all week. Recycling can be chic!

Modeugens første show var hos Boozt, og der var både palmer, cykler og campingvogne på catwalken! // The first show of Fashion Week was at Boozt, and there was palm trees, bicycles and caravans on the runway!

Tirsdag var vi til Fashion Talks hos &Tradition, hvor der blev snakket om influencers og markedsføring. Alle ugens Fashion Talks burde gerne ligge som podcasts på Heartbeats.dk meget snart! // On Tuesday we went to Fashion Talks at &Tradition, where experts talked about influencers and marketing

Hurtig frokost ude på modemessen // Quick lunch at the fashion fair

Torsdag stod den på et besøg hos Designers Remix, hvis materialer består af over 50% genbrug! // On Thursday I went to visit Designers Remix, whose materials are more than 50% recycling!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Thigh high boots!