On my wishlist!

Snowflake nails!

Juleferien nærmer sig langsomt, men jeg har stadigvæk et semesterprojekt, der skal afleveres… I det mindste kan jeg trøste mig med, at jeg har haft fine julenegle hele december, og i eftermiddag skal jeg lave det sidste design. Inden da vil jeg dog vise, hvordan mine negle har set ud de sidste par dage. Jeg har nemlig stampet med forskellige snefnug, og selvom det tog lang tid, var det det hele værd! Hvad synes I om dem? 🙂

English: Christmas break is getting near, but I still have one exam left.. December has been such a busy month, but at least my nails have been decorated with Christmas designs all month long. This afternoon I am applying the last Chrismas design this year, but before I do that, I want to show you what my nails look like right now. I have stamped on some snowflakes, and even though it took a long time, it was definitely worth it! What do you think? 🙂

 

4 kommentarer

 • Hvor ser de bare fine ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow! I adore your festive nails. I’ve been meaning to get mine done for weeks now, but with the abundance of exams on mine end too things have been a bit hectic. Hence, this is the first time I’ve been able to do some blogging work in a long time. Anyway, I hope you have a fabulous holiday weekend and good luck on your exam! xx

  http://www.beingisabella.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Normcore Rebel

   Thank you so much Isabella, happy holidays to you too! <3

   -Nikoline

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my wishlist!