First Christmas nails of 2018!

On my wishlist!

Jeg har endelig fået købt alle mine julegaver, så nu er jeg så klar til den 24.! Hvis I ikke har fået sendt alle jeres ønsker ud endnu, kan I forhåbentlig få noget inspiration her. Jeg har nemlig samlet nogle af de ting, jeg ønsker mig, hvilket er et godt mix af dyrt og billigt. Det er især barvognen der står højt på ønskelisten, for den ville bare pynte så fint i vores lejlighed! Hvad ønsker I jer allermest? 🙂

English: I have finally bought all of my Christmas presenst, so now I am so ready for the 24th of December! If you haven’t made a wishlist yet, you can hopefully get some inspiration here today. I have gathered some of the things I wish for the most, and the bar cart is definitely at the top of my list.. It would just look so good in our apartment! What’s at the top of your wishlist? 🙂

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

First Christmas nails of 2018!