November highlights!

Gift idea: Instafume!

Hey everyone! Since I am going to talk about a Danish brand today, this post will only be in Danish. I hope you will return for more beauty and fashion next week!

Kender I Instafume? Hvis ikke, så læs med her! Instafume er et nyt koncept, der gør det muligt at afprøve nye parfumer, uden at skulle købe en full size flakon. Instafume fungerer lidt ligesom Goodiebox, og er altså et månedenligt abonnement, hvor man hver måned vælger den parfume man gerne vil prøve – det kan enten være en ny duft, eller noget man kender i forvejen. Man modtager derefter 8 ml af den valgte parfume, og man har derved mulighed for at afprøve en ny, lækker duft hver måned. Man vælger selv blandt deres designerparfumer, som blandt andet tæller Dior, Gucci og Tom Ford. Jeg har fået “Sexy amber” fra Michael Kors denne måned, som I kan se på billedet nedenfor, og den dufter fantastisk!

Den første måned får man også en gratis case med, og den er altså super smart! Man skal bare skrue på beholderen, og proppe parfumen ned i – så er man klar til at smide den i tasken eller i kufferten. Man kan selvfølgelig udskifte parfumerne efterhånden som man får flere. Når man har tilmeldt sig, har man mulighed for at tilføje dufte til ens kø, så man ikke behøver at logge på hver måned for at vælge den næste duft.

Jeg er super glad for min Instafume, og hvis du har lyst til at forkæle dig selv eller en du kender med en lækker julegave, kan du lige nu spare 30% den første måned med rabatkoden “LUNØE18”. Normalprisen er 99,- om måneden inklusiv fragt.

Læs mere om Instafume og tilmeld dig på deres hjemmeside www.instafume.dk  

 

Sponseret af Instafume

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

November highlights!