New in: Prada sunglasses!

Golden fall nails!

Julen er lige rundt om hjørnet, men inden jeg går i gang med at pynte mine negle med juletræer og slikstokke, får I et sidste efterårsdesign. Jeg har igen brugt den smukke OPI lak “A Woman’s Prauge-Ative”, men denne gang har jeg tilføjet et par rhinsten, som giver et ekstra feminint look. Hvad synes I om dem? 🙂

English: Christmas is just around the corner, but before I start decorating my nails with Christmas trees and candy canes, I want to show you my last fall design. I have once again used the beautiful OPI polish “A Woman’s Prague-Ative”, but this time I have added a couple of rhinestones to get a more feminine look. What do you think of them? 🙂

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Prada sunglasses!