October highlights!

New in: Prada sunglasses!

Som I måske har lagt mærke til, så købte jeg et par nye solbriller, da vi var i Italien sidste måned. Jeg har faktisk kigget efter et par flotte solbriller i to år, så da jeg prøvede disse i Prada for et par måneder siden, vidste jeg, at det skulle være dem! De er super enkle, så de matcher alt, og så synes jeg bare, at de passer godt til mit hoved, haha! Hvad synes I om dem? 🙂

English: As you may have noticed, I bought a pair of new sunglasses when we went to Italy last month. I had actually been looking for a pair of nice sunglasses for more than two years, so when I tried these on in the Prada store a couple of months ago, I knew that I had to have them. They are so simple so they go with everything, and I just feel that they look good on my face, haha! What do you think? 🙂

Sunglasses: Prada

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

October highlights!