Halloween nails!

October highlights!

Oktober er forbi, og det betyder at julen for alvor er på vej! Inden vi tager hul på vintersæsonen vil jeg vise jer, hvad jeg har lavet i oktober, hvilket for mig er den ultimative efterårsmåned. Jeg elsker efterårsvejret, selvom denne oktober også har stået på en tur til Italien med lidt varmere vejr end vi har haft i Danmark. Hvad har I lavet i oktober? 🙂

English: October is over, which means that Christmas is on its way! Before we welcome winter, I want to show you what I have been up to in October, which is the ultimate fall month, if you ask me. I love the colder weather, even though we went to Italy this October, where the weather was a lot warmer than in Denmark. What have you been up to in October? 🙂

I starten af oktober inviterede jeg et par veninder til middag, og der blev selvfølgelig serveret fine drinks // At the beginning of October, I invited a few friends over for dinner, and of course I made some fancy drinks

Hvad er en tur til Italien uden gelato? 😉 // You can’t go to Italy without getting gelato! 😉

Vi skulle selvfølgelig også besøge en vingård i Italien, og det var en fantastisk oplevelse! // Of course we had to go to a vineyard in Italy, and it was an amazing experience!

Italien gemmer på de fineste små gader // You can find the cutes little streets in Italy

Når jeg skal have mit kaffe fix smutter jeg ned på Hahnemanns køkken, som bare er det fineste sted! // When I need my coffee fix I go to Hahnemanns køkken, which is the prettiest place!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween nails!