Luxury wishlist!

OOTD: In Florence!

Jeg er hjemme igen efter en skøn ferie i Italien, og her fik jeg selvfølgelig skudt et par outfitbilleder i Firenze. Det var desværre på dagen med ugens dårligste vejr, men jeg klager bestemt ikke over lidt skyer på en dag hvor termometret viser 22 grader på denne tid af året! Jeg var hoppet i min fine slå-om kjole fra Bershka, som jeg stort set har boet i hele sommeren, men det er først nu, at jeg endelig får den vist her på bloggen. Hvad synes I om den? Har I også været med på slå-om trenden? 🙂

English: I’m home again after a wonderful vacation in Italy, where I of course got a few photos of my outfit when we were in Florence. Sadly, we went on the day with the worst weather of the week, but I’m not complaining about a few clouds when the temperature says 22 degrees this time a year! I was wearing my wrap dress from Bershka which I have been wearing all summer, but this is the first time I’m showing it on the blog. What do you think? Have you been loving the wrap trend too? 🙂

Dress: Bershka – Bag: Gucci – Sunglasses: Prada – Necklace: Blackbird Hill Copenhagen

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luxury wishlist!