OOTD: Edgy Chanel

New in: Malene Birger bag!

Ligesom så mange andre, har jeg i lang tid brugt DAY’s “Gweneth” taske til hverdag, men jeg har på det seneste ledt efter en lidt lækre taske, som jeg kan bruge, når jeg tager ud på studiet. Den skulle derfor være stor nok til at kunne rumme min computer, og det har ikke været helt nemt, fordi jeg heller ikke kunne undvære en lynlås på tasken.. Jeg måtte derfor slå til, da jeg så By Malene Birgers “Crossana” taske, der lige akkurat kan rumme min computer, og så er den super smuk! Jeg glæder mig næsten til at næste semester starter, så jeg rigtig kan få brugt den! Hvad bruger I som hverdagstaske? 🙂

English: The “Gweneth” bag by Day Birger et Mikkelsen is a must have here in Denmark, and for a long time I have used it as my everyday bag. I love the bag, but for the last couple of months I have been looking for a nicer bag that I can use for school. It was quite a challenge, because I wanted it to fit my laptop and I wanted it to have a zipper.. The By Malene Birger “Crossana” has everything I need, so I decided to go with it, and I haven’t regretted my choice. I almost can’t wait for the next semester to begin! What bag do you use for everyday? 🙂

2 kommentarer

 • Ahh yes, the struggle to find a nicer bag for school! I completely know what you mean. In truth, I’m still using my Herschel backpack, however, I have been looking for a nicer bag for a while. My one concern is will it fit everything from my laptop, to binders, to textbooks and notebooks, etc. A lot of my friends have the Longchamp bag but I’ll have to look more deeply into this one. Thank you for the recommendation!

  http://www.beingisabella.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Normcore Rebel

   You’re so welcome, I’m glad I could help <3

   -Nikoline

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Edgy Chanel