OOTD: Black and floral

Pineapple nails!

Min sidste eksamen nærmer sig, og jeg er SÅ klar til at få sommerferie lige om lidt! Derfor skal mine negle selvfølgelig også være sommerklar, og findes der noget mere sommer-agtigt end ananas og palmer? I don’t think so! Jeg er simpelthen så vild med designet, så det er bestemt ikke sidste gang, at I ser mig med disse negle 😉 Hvad har I på neglene for tiden?

English: My final exam of this semester is approaching, and I am so ready for the summer holiday! Of course my nails have to match the season, and what screams summer more than pineapples and palm trees? I am so in love with the design, and this is definitely not the last time that my nails will look like this 😉 What’s on your nails at the moment? 🙂

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Black and floral