My Elle Style Awards outfit!

New in: Gucci bag!

Hej allesammen! Jeg har siden oktober været forelsket i den lille, fine GG marmont matelassé taske, og den har stået øverst på min ønskeliste lige siden. Jeg havde egentlig ikke planlagt, at jeg skulle købe den, men da prisen på den pludselig steg i sidste måned, blev jeg nødt til at slå til. Man ved jo aldrig, hvornår prisen stiger igen, vel? 😉 Jeg har virkelig manglet en nude taske, og jeg ved bare, at jeg kommer til at bruge den lille, fine sag året rundt. Hvad synes I om den? 🙂

English: Hey everyone! Since October I have been in love with the GG marmont matelassé bag, and it has been on the top of my wishlist ever since. I didn’t plan on buying it, but when the price increased last month, I knew I had to get it right away. You never know when the price is going to go up again, right? 😉 I have really been missing a nude bag, and I just know that I’m going to wear this one all year round. What do you think of it? 🙂

dsc_0943

dsc_0949

dsc_0957

dsc_0970

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Elle Style Awards outfit!