What I got for my birthday 2018!

March highlights!

Selvom marts slutter med et par sygedage for mit vedkomme, så har det overordnet set været en rigtig god måned. Som I nok har set, havde jeg fødselsdag her i marts, og det har da også præget denne måneds udgave af highlights, som I kan se nedenfor. Hvad har I lavet i marts? 🙂

English: Even though I’m ending March being sick with the flu, it has been a good month for me. If you have been keeping up with the blog or my Instagram, you would know that my birthday was in March, and my birthday has definitely had an inpact on this month’s highlights, which you can see for yourself right here. What has been the highlights of your month? 🙂

20180309_121930

Min søde farmor inviterede mig til frokost på Lagkagehuset, og her vælger jeg for det meste deres avocadomad – den er så lækker! // My sweet grandmother invited me out to lunch at Lagkagehuset where I got the avocado toast – so good!

20180316_065432

Jeg vågnede op til fødselsdagssang og lækker morgenmad på min fødselsdag. Kan man bede om mere? // I woke up to singing and yummy breakfast on my birthday. Could I ask for more?

20180316_121854

Første gang jeg besøgte Bistro Royal, og det var bestemt ikke sidste gang! // Fist time I visited Bistro Royal, and it won’t be the last time!

20180321_091025

Jeg blev forkælet med så mange smukke blomster på min fødselsdag! // I got so many beautiful flowers for my birthday!

20180322_104732

En af mine fødselsdagsgaver, som knap nok var pakket ud, før den kom på neglene. Chanels Espadrilles kommer til at pryde mine negle hele sommeren! // One of my amazing birthday presents. Chanel’s Espadrilles will be on my nails all summer!

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What I got for my birthday 2018!