February highlights!

OOTD: Put a bow on it!

Jeg er for nyligt blevet frivillig i Røde Kors, hvor jeg står i tøjafdelingen, og det er jeg super glad for. En af fordelene ved at arbejde der er, at man er de første til at se tøjet, når det kommer ind for at blive sorteret. For et par uger siden spottede jeg denne fantastiske, plisserede nederdel, og den måtte jeg bare have! Jeg har længe haft lyst til at købe en plisseret nederdel, og da denne stod til 65 kroner, kunne jeg ikke sige nej. Den er så god som ny, og så har den en lille fin sløjfe foran. Jeg kan desværre ikke fortælle jer, hvor den er fra, da mærket er klippet af, men jeg kan kun opfordre jer til at gå på jagt i jeres lokale Røde Kors. Der er tit fine ting at finde, og så går pengene til et godt formål – win win!

English: I recently got a volunteer job at Red Cross in their clothes department, and I’m really liking it. One of the pros of working there, is that we are the first to see the clothes when it comes in. A few weeks ago, I spotted this amazing, dark blue skirt, and I just had to have it! I have been wanting a pleated skirt for a really long time, and when the price tag said $10 on this one, I couldn’t resist it. It’s as good as new, and it has the cutest little bow on the front. There’s no tag on it, so unfortunately I can’t tell you where it’s from, but I can only encourage you to visit your local Red Cross. I’m sure you will find something great, and the money goes to a great cause – win win!

 

 

dsc_0909

dsc_0927

dsc_0968

dsc_0938

 

Shirt: H&M – Skirt: vintage – Scarf: Mulberry – Bag: Paul’s Boutique – Boots: Zalando – Coat: Androse

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

February highlights!