OOTD: Burgundy dream!

What to buy in 2018!

Hej allesammen! I starten af sidste år lavede jeg en “What to buy in 2017”, og jeg havde også lyst til at lave en i år. Det er en samling af alle de lækre ting, som jeg vil købe, hvis jeg bliver bliver rig i 2018, haha! Jeg er i hvert fald ret sikker på én af tingene, og det er de smukke Chanel øreringe. Det er ikke sikkert, at det bliver dem på billedet, men når Chanel åbner i København i løbet af foråret, skal jeg ind og finde et par fine øreringe til mig selv, og det glæder jeg mig super meget til! Har I noget, som I gerne vil købe i løbet af i år? 🙂

English: Hey everyone! Last year I did a “What to buy in 2017”, and I really wanted to make one this year too. This is a collage of all of the things I want to buy, if I become rich in 2018, haha! Well, I know that I’m going to get one of the things, and it is the beautiful pair of Chanel earrings. Chanel are opening their first store in Denmark this year, and I have promised my self, that I’m getting a pair of earrings when they do. Do you have any dream buys for 2018? 🙂

collage-2018

1: here / 2: here / 3: here / 4: here / 5: here / 6: here / 7: here / 8: here

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Burgundy dream!