New in: Gucci!

OOTD: Burgundy dream!

Som I ved, er der en farve, som dominerer mit klædeskab, og det er den smukke vinrøde nuance. Derfor kunne jeg heller ikke stå for denne bluse, da jeg fandt den i Norr forleden. Den var endda på tilbud, og så skulle den altså med mig hjem! Jeg blev faktisk så vild med designet, så jeg også lakerede mine negle i samme farve, og kom guldprikker på, som I måske har set på Instagram. Blusen passede perfekt med et par øreringe jeg fik i julegave af min lillesøster, som er de vildeste statement øreringe! Hvad synes I om mit outfit? 🙂

English: As you may know, there’s one color that’s dominating my closet and it is the beautiful burgundy shade. I as went shopping last week, I found this blouse, and of course I had to take it home with me! I actually loved the design so much that I decided to paint my nails burgundy with gold dots, as you may have seen on my Instagram. The blouse went perfectly with a piece of jewelry that I got for Christmas, and they are these amazing statement earrings! What do you think about my outfit? 🙂

dsc_0609

dsc_0687

dsc_0690

dsc_0648

dsc_0728

Blouse: Moves by Minimum – Jeans: Primark – Shoes: Boohoo – Earrings: H&M – Bag: H&M – Jacket: Saint Tropez

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Gucci!