2017 Christmas nails!

New in: Gucci!

Selvom julen er forbi, så bliver jeg altså nødt til at vise jer en af mine fine julegaver. Jeg har fået så mange flotte ting, og jeg er så taknemmelig for det hele, men der var én speciel gave, som gjorde mig ekstra glad. Jeg har længe ønsket mig en nøgleholder, fordi jeg ikke vil have, at mine fine taske bliver ridset inden i. Indtil nu har jeg faktisk haft mine nøgler i et solbrilleetui, og det er altså bare lidt kikset, haha! Derfor blev jeg super glad, da min kæreste havde købt en Gucci nøgleholder til mig i julegave. Han havde dog købt en anden model, end den jeg havde ønsket mig, da de ikke havde andre i butikken. Derfor endte jeg med at få pengene tilbage, og så måtte jeg bestille den anden over nettet. Jeg fik den leveret mindre end 48 timer efter jeg havde bestilt den, og det er jeg altså imponeret over! Men nok om det, hvad synes I om nøgleholderen? 😉

English: Even though Christmas is over, I have to show you one of my presents. I got so many beautiful things, and I am grateful for all of them! However, there were one thing that made me extra happy, and it was a key holder from Gucci! I have wanted one for so long, because I don’t want my fancy bags to get scratched on the inside. I have actually had my keys in a sunglass case, which is kind of silly, haha! My boyfriend had gotten the key holder from the store in Copenhagen, but they didn’t have the one I wanted, so he bought me another one. I actually ended up getting the money back, and then I ordered the right one from Gucci’s webside. The package arrived at my door in less than 48 hours, which I am really impressed by! But enough about that, what do you think about my key holder? 😉

dsc_0730

dsc_0741

dsc_0734

dsc_0743

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2017 Christmas nails!