OOTD - DIY shirt!

Dress up your bag!

Hvis der er noget, som jeg er blevet vild med på det seneste, så er det taskepynt! I sidste uge var jeg til et event hos DAY Birger et Mikkelsen, og her fik jeg mulighed for at få trykt mine initialer på en taske. Min søde farmor ville gerne sponsere en ny DAY taske til mig, og det blev altså til den klassiske Gweneth i en lækker rød/brun/orange farve.. Helt perfekt til efteråret! Jeg kunne altså ikke nøjes med initialerne, så da jeg kom hjem måtte jeg klipse min mink charm på, og det er simpelthen så fint! Det er faktisk min mor der har lavet hjertet, men hvis I gerne selv vil have fingrene i sådan et vedhæng, så har jeg samlet et par stykker her.. Hvis min pung tillod det, havde jeg for længst klikket Fendis “jordbær” hjem! Hvilket charm ville I pynte jeres taske med? 🙂

English: If there’s something I have been loving lately, it’s bag charms! I recently got my initials printed on a DAY Birger et Mikkelsen bag, that my sweet grandmother purchased for me. I also added a heart charm to the bag, and I think it looks so cute! My mother made the charm for me, but if you want something similar, you can check out the collage that I made. If my wallet allowed it, I would have purchased the Fendi “strawberry” charm a long time ago! What charm would you like to decorate your bag with? 🙂

niko-blog-charm-2

1. here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6.here

dsc_0100

Bag: DAY Birger et Mikkelsen

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD - DIY shirt!