Barcelona in pictures - part 2!

Simple tribal nail art!

Hey allesammen! Jeg håber, at I nyder sommeren, uanset hvor I er, og hvordan vejret er. Jeg er taget til Norge endnu en gang, og krydser fingre for, at vejret bliver bedre her end i Danmark. Inden jeg tog af sted lavede jeg disse fine sommernegle ved hjælp af Born Prettys stempelplade nr BP-L009. Der er så mange fine mønstre, og jeg kan helt klart anbefale deres plader. Min stamping kunne godt være bedre, da jeg stadigvæk prøver at finde den bedste måde at bruge min gennemsigtige stamper på.. Har I nogle tips, hvis I selv har prøvet det? 🙂

English recap: Hey everyone! I hope that you’re enjoying your summer, no matter where you are and what the weather is like. I’m spending a week in Norway again, and I hope that the weather will be better than it has been in Denmark. Before I left I did these tribal inpired nails by using the Born Pretty stamping plate number BP-L009. I think they turned out fine, even though the stamping could be better.. I’m still figuring out how to work my clear stamper. If you have any tips, please feel free to leave them below! 🙂

dsc_0957

dsc_0956

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barcelona in pictures - part 2!