Barcelona in pictures - part 1!

New in: makeup and fashion

Vi kunne selvfølgelig ikke tage til Barcelona uden at shoppe lidt, og vi brugte faktisk en hel del af vores tid på Passeig de Gràcia, hvor alle de lækre butikker ligger. Jeg havde glædet mig til at komme i Mango, da de altid har så mange flotte ting på deres hjemmeside. Det var dog skuffende at se i virkeligheden, og jeg fik kun købt en enkelt t-shirt. Det var lidt federe at gå i Sephora, og jeg besøger altid Kiko når jeg er i udlandet, hvilket I også kan se her. Jeg havde ikke planlagt nogle store køb, men da jeg så denne Michael Kors taske måtte jeg have den med det samme. Og så var den endda på tilbud! Hvad synes I om mine køb? 🙂

English recap: We couldn’t go to Barcelona without doing a bit of shopping, so we spend a lot of time on Passeig de Gràcia where all of the fancy stores are. I was quite disappointed with Mango since they always have a lot of great things on their website, but they weren’t that good in real life. I did however spend a lot of money in Sephora and Kiko, which I always visit when I’m in another country. I didn’t plan to buy anything big, but when I saw this Michael Kors bag, I had to have it.. And it was even on sale! Do you like what I’ve bought? 🙂

 

dsc_0929

dsc_0945

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barcelona in pictures - part 1!