How to style: H&M Conscious

OOTD – Florals for spring

Hver gang jeg klæder mig i blomsterprint i sommerhalvåret, tænker jeg på Meryl Streeps kommentar i The Devil Wears Prada, som jeg er sikker på, at I allesammen kender.. Men blosterprint er jo perfekt til denne årstid, og jeg er helt vild med denne kjole fra Asos. Billederne blev taget da jeg var til konfirmation for et par uger siden, og heldigvis skød vi billederne inden festen.. På vej hjem begyndte min stiletter nemlig at falde fra hinanden! Det er nemlig en lang lynlås, der er snoet sammen til en blomst, og den gik altså op på vej hen til bilen. Nu må jeg se, om jeg kan få det fixet med lidt lim, og ellers må de altså lade livet! Så har jeg i det mindste en undskyldning for at købe nogle nye sko, hehe 😉 Hvad synes I om outfittet?

English recap: Every time I put on something with a floral print, I can’t help thinking of the Meryl Streep quote from The Devil Wears Prada.. I’m sure you all know what I’m talking about 😉 But seriously, florals are perfect for this time a year, and I am so in love with this dress from Asos. I’m happy that we shot these pictures at the beginning of the day, because they actually got ruined later! The flowers are made from long zippers, and one of them started to come off. I’ll try to fix them, but otherwise, they have to go. What do you think about this outfit? 🙂

dsc_0891

dsc_0870

dsc_0896

dsc_0937

dsc_0865

Dress: Asos.com – Bag: Chanel – Heels: Nelly.com 

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to style: H&M Conscious