Mix match haul!

London haul!

Jeg er netop kommet hjem efter et par dage i London, og I skal selvfølgelig ikke snydes for at se, hvad jeg fik købt derhenne. Det blev ikke til så meget, da jeg egentlig tog derover for at købe et item fra Chanel.. Den fortjener dog et indlæg for sig selv, så den må I vente med at se 😉 Derudover gik turen til Primark og Kiko hvor jeg fik shoppet lidt ekstra. Jeg køber altid strømpebukser og sokker i Primark, men det er altså lidt for kedeligt at vise frem, så her kan I se hvad jeg ellers fik købt. Jeg er helt vild med skjorten, som I godt kan forvente at se i et ootd meget snart!

English recap: I just got home from my trip to London, and of course I have to show you what I got. I didn’t buy too much, since I actually went to get something from Chanel.. But that items deserves a post for it self, so you have to wait for that 😉 I always go in to Primark and Kiko, since we don’t have those stores in Denmark. I’m really excited about the shirt, and you can expect to see it in an ootd very soon!

dsc_0965

dsc_0980

dsc_0982

dsc_0992

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mix match haul!