What I got for Christmas!

Mix match haul!

Januar udsalgene fik mig op af sofaen og ud i butikkerne i sidste uge, selvom intet af det jeg købte var på tilbud. Ups.. Til mit forsvar vil jeg sige, at jeg havde fået et par gavekort i julegave, og dem fik jeg brugt lidt af. Derfor er der også lidt forskelligt i denne haul, da jeg fik brugt penge i både Matas og Magasin. Min samling af champagneglas var oppe på 11, og det ser jo lidt fjollet ud når de står i to rækker, så jeg måtte selvfølgelig have et 12. glas, så samlingen nu er komplet. Derudover er jeg super spændt på at prøve min nye blush fra Marc Jacobs. Farven hedder “Kink & kisses” og er den smukkeste blush jeg ejer! Har I fået købt noget på udsalg? 🙂

English recap: The sales this month got me off my couch and in to the stores, even though none of the things I bought were on sale. Ups.. I did have a few gift cards from Christmas, that I wanted to spend, hence the mix match of things in this haul. I’m mostly excited about the Marc Jacobs blush in “Kink & kisses” which is the most beautiful blush that I own! Have you bought anything exciting on sale this month? 🙂

dsc_0714

dsc_0720

dsc_0733

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What I got for Christmas!