GIVEAWAY: Hvisk jewelry!

What I got for Christmas!

Julen sluttede for to uger siden, men jeg ser stadigvæk jule indlæg og videoer poppe op flere steder, så jeg tænkte, at jeg godt kunne lave et indlæg vedrørende mine julegaver, selvom jeg er lidt sent på den. Jeg er altid nysgerrig efter at se hvad folk får i julegave, så nu får I også muligheden for at se, hvad jeg fik. Udover tingene på billederne, fik jeg også et par gavekort og en steamer til tøjet, som jeg glæder mig til at få afprøvet! Derudover fik jeg også en Samsung s7, og den er simpelthen fantastisk! Det er jo altid lækkert at få en ny telefon 😉 Jeg er så glad og taknemmelig for alle de gaver jeg har fået, det kunne ikke være bedre. Jeg håber også, at I fik nogle lækre julegaver 🙂

English recap: Christmas is long gone, but I still see people posting pictures and videos with their Christmas presents. I really like to see what other people get for Christmas, so I thought that I wanted to show mine too.. Hope I’m not too late 😉 Besides the items on the pictures, I also got some gift cards, a steamer for my clothes and a new phone. I got the Samsung s7, and it is such a sleek phone! I’m so grateful for all of the gifts that I have recieved, and I hope that you had an amazing Christmas too 🙂

dsc_0549

I got three scarves this year! Left to right: bought in Morocco, by Malene Birger, Mulberry.

dsc_0563

Cups from Royal Copenhagen and sugar bowl from Stelton.

dsc_0578

Beauty pouch: DAY Birger et Mikkelsen, Mascara: L’Oreal, Perfume: Chanel Chance, Loafers: Asos.

dsc_0597

Golden dress from New Look.

dsc_0603

Playsuit from Asos.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: Hvisk jewelry!