Christmas Outfit!

New Year’s Nails!

Godt nytår allesammen! I ligger sikkert og daser på sofaen ligesom jeg gør lige nu.. Dagen skal bruges på absolut ingenting, og det er altså lidt dejligt! Tiden var ikke med mig i år, så det blev til nogle hurtige nytårsnegle med lidt glimmer, og så selvfølgelig “2017”. Lakken med glitter hedder ” Sprinkles stars” og er fra det danske mærke Appeal4. I burde helt klart tjekke det ud, hvis I ikke kender det. Hvad synes I om mine negle? Jeg vil også rigtig gerne vide hvordan jeres nytårsnegle så ud! 🙂

English recap: Happy New Year everyone! You’re probably all laying on the couch right now, just like I am. I have decided to do absolutely nothing today, which is so needed! I didn’t have a lot of time this year, so I quickly painted my nails black and threw some glitter on top of it. The glitter polish is called “Sprinkles stars” and it is from the Danish brand Appeal4, and you should definitely check it out if you haven’t! What do you think of these nails? I really want to know what was on your nails on New Year’s Eve! 🙂

dsc_0629

dsc_0617

dsc_0621

dsc_0667

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas Outfit!