Advent calendar gifts #4

My Christmas nails!

Hej allesammen! Jeg håber, at I har haft nogle gode juledage, og forhåbentlig nyder et par stille og rolige dage indtil nytår. Selvom julen er ovre, skal I ikke snydes for at se hvordan mine negle så ud d. 24. Jeg laver juletræer hvert år, men de er simpelthen så fine og nemme at lave! Jeg gik efter en mere minimalisktisk look i år, med en smule glitter og en rhinsten i sølv som stjernen på toppen. Hvad synes I om dem? Jeg vil også rigtig gere vide hvordan jeres negle så ud juleaften! 🙂

English recap: Hey everyone! I hope you’ve had a couple of great Christmas days, and hopefully you’re enjoying some quiet days before New Years Eve 😉  Even though Christmas is over, I still wanted to show you what my nails looked like on the 24th. I always paint Christmas trees on them, because they are so easy to make. I wanted to go for a minimalistic tree, with a little bit of glitter on it, and with a silver rhinestone on the top. Do you like them? I really want to know what your nails looked like this Christmas! 🙂 imageedit_3_6495651271dsc_0439 dsc_0441

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Advent calendar gifts #4