Advent calendar gifts #3

Advent calendar gifts #4

Glædelig jul allesammen! Selvom mange af jer sikkert er i gang med at forberede jer til i aften, så får I her de sidste gaver fra min pakkekalender. Jeg håber, at i har fundet disse indlæg brugbare, hvis I overvejer at købe en kalender fra Matas næste år. Jeg er rigtig glad for stort set alle de produkter, jeg har fået, så jeg kan bestemt anbefale pakkekalenderen. Nu vil jeg gøre mig klar til i aften, og som I kan se, har jeg allerede pakket en beauty blender ud, så den er klar til brug, hehe! Hav en rigtig dejlig jul!

English recap: Merry Christmas everyone! Since this is the end of the Christmas month, I will show you my last presents from my advent calendar. I am so happy with almost all of the products that I have recieved, and I would definitely recommend getting an advent calendar like this. Now, I’m going to get ready for Christmas eve, and as you can see, I have already taken out one of the beauty blenders, so that it is ready for use, haha! I hope you’ll have a happy Christmas!

dsc_0416

dsc_0425

19: Matas Salt water spray

20: M. Cosmetics Beauty blender

21: Korres Showergel

22: Sally Hansen nail polish

23: Beauty pouch

24: Nilens Jord Mascara

2 kommentarer

 • Nice products, I sadly can’t read your blog but your photo are pretty! Xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Normcore Rebel

   Thank you Robin. I always do an english recap if you would like to read my posts 🙂

   -Nikoline

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Advent calendar gifts #3