Advent calendar gifts #2

Candy cane nails!

Årets første julenegle er en klassiker.. Jeg har lavet rød/hvid stribede negle hvert år til jul, så længe jeg kan huske. Jeg prøver dog at skifte lidt ud i teknikken og lakkerne, og jeg synes, at de er blevet rigtig fine i år! Jeg har brugt ‘OMB’ fra Nicole by OPI, som har en lille smule glitter i. Det er lidt sjovere end at bruge en flad rød farve. Hvad synes I om dem? 🙂

English recap: My first Christmas nail design this year is a classic one. I have done candy cane nails every year for as long as I can remember, but I try to switch it up when I can. This year i used ‘OMB’ by Nicole by OPI and it is such a lovely red color. It has a little bit of sparkling in it, which is a lot more festive than a regular red polish. Do you like this design? 🙂

dsc_0216

dsc_0223

dsc_0229

dsc_0240

 

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Advent calendar gifts #2