Balmain inspired outfit!

Advent calendar gifts #2

Hej allesammen! Så er det blevet tid til part 2 i min kalendergave serie. Hvis I ikke har læst part 1, så får jeg altså en gave hver dag fra min kalenderpose fra Matas. I dag viser jeg hvad jeg fik fra dag 7-12, og pakkerne er kun blevet bedre siden sidst! Mange af produkterne er uden parbener og parfume, og det kan jeg jo ikke klage over. Jeg glæder mig til at få prøvet eyelineren og hårolien, da jeg snart løber tør for min L’Oreal Mythic Oil. Hvilket produkt ville I helst modtage? 🙂

English recap: Hey everyone! It’s time for part 2 of my advent calender gift series. If you haven’t read part 1, I get one beauty product every day, and I want to share those products with you. Today I’m showing you the gifts from the 7-12th of December, and I am so exited! Many of the products are without parabens and perfume, and of course I can’t complain about that! Which product would you like to receieve the most? 🙂

dsc_0248

dsc_0257

7: John Frieda Frizz ease oil elixir

8: Nilens Jord eyeliner

9: Juhldal Face and Body oil

10: Clear box

11: Plaisir Salt body scrub

12: Tweezerman tweezer

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balmain inspired outfit!