Wedding outfit!

Purpose tour outfit!

Andre end mig der er total smadret i dag? Jeg brugte nemlig min søndag aften i selskab med selveste Justin Bieber og 40.000 festglade fans! Anmeldelserne var ikke noget at råbe hurra for, men efter min mening var det den bedste koncert jeg har overværet! Jeg var lidt i tvivl om hvilket outfit jeg skulle tage på, men jeg fik heldigvis købt mig en t-shirt, da jeg så ham i Stockholm i torsdags, og den er faktisk magen til den jeg har fundet her. Jeg synes altid, at det er spændende at se hvad folk tager på til koncerter, så jeg har sammensat et lille mood board, så I kan se hvad jeg ville tage på, hvis jeg helt selv kunne bestemme. Hvad ville I tage på til en koncert? 🙂
 –
English recap: You guys, I am so exhausted today! Yesterday, I went to the Justin Bieber concert in Copenhagen, and I had a blast! The critics weren’t too happy, but I had the time of my life together with 40,000 other fans. I didn’t know what to wear, but luckily I bought a t-shirt at the concert in Stockholm last week, and it is identical to the one I’ll show you here. I’m always curious to see what people wear at concerts, and if I could choose my self, I would wear something from this mood board. What would you wear at a concert? 🙂
 –
Purpose tour outfit

 


T shirt, 215 DKK / Red jacket, 290 DKK / Alexander Wang denim shorts, 1.505 DKK / 3×1 short shorts, 645 DKK / Jeffrey Campbell black ankle boots, 1.155 DKK / Chloé red purse, 10.315 DKK / Chloé man bag, 10.610 DKK / Balenciaga bracelet, 1.735 DKK / Moschino leather belt, 1.610 DKK / Opi nail lacquer, 105 DKK

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wedding outfit!