Graduation Outfit!

New in: YSL lipstick!

Til min studenterfest fik jeg en hel masse fine gaver, og i dag vil jeg vise jer et par stykker. Jeg var nemlig så heldig at modtage hele 3 YSL rouge volupte shine læbestifter. Jeg er vild med dem alle sammen, og har allerede gået meget med nummer 47, som er min yndlings. De er simpelthen så smukke, og selvom de ikke er helt billige, er de prisen værd. De er cremede og fugtgivende lige når man påfører dem, men bliver mere matte når de tørrer. Hvad synes I om dem? Har I selv prøvet dem? 🙂

English recap: At my graduation party I received so many beautiful presents, and some of my favorites are the YSL rouge volupte shine lipsticks. I was so lucky to receive 3 of them, and I’m already in love! I have worn number 47 almost every day, and it is definitely my favorite. They are so beautiful and moisturizing, and worth every penny! What do you think of them? Have you tried them before? 🙂

DSC_0706

DSC_0711

DSC_0719

DSC_0724

From left to right: 30, 47, 51

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graduation Outfit!