Jewelry collection!

OOTD – Mother’s Day!

Så er det da endelig blevet sommer-agtigt i Danmark! Vejret har været perfekt de sidste par dage, og jeg krydser finger for, at det holder til på fredag – der er nemlig galla på skolen! Jeg har ventet på det i 3 år, så jeg glæder mig til at dulle mig helt op 😉 I dag er det jo mors dag, og indtil videre har jeg brugt den på at spise brunch med min mor og lillesøster. Har I nogle spændende planer i dag? 🙂

English recap: The weather in Denmark is amazing right now, and has been the last couple of days. I’m just hoping that the weather will stay like this until friday – we have our gala party at school! I have been waiting for this for three years and I look so much forward to get all dressed up 😉 Today, it’s mother’s day, and I have spend it eating brunch with my mom and sister. Do you have any plans for today? 🙂

DSC_0287

DSC_0300

DSC_0317

DSC_0321

DSC_0333

Dress: H&M – Bag: Paul’s Boutique – Hat: Monki – Sunglasses: RayBan – Shoes: Zalando

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jewelry collection!