What I got for my birthday!

Easter Nails!

Hej allesammen! Jeg håber, at i nyder påskens sidste dag.. Det gør jeg i hvert fald! Puha, det bliver hårdt at komme i skole igen. Dog er der kun 3 måneder til, at jeg bliver student, så nu kan jeg altså se enden på det hele 😉 Jeg ville lige vise jer mine negle, som altså ikke er de mest kreative jeg har lavet. Jeg ville dog gerne have et eller andet på neglene, så jeg malede en lille påskehare/kanin på min pegefinger. Jeg synes simpelthen at den er så sød, og så er den også nem og hurtig at lave. Hvad har i lavet i påsken? 🙂

English recap: Hey everyone! I hope you are enjoying the last day of Easter, I know I am. And I’m really not looking forward to get back to school.. At least the end is near! 😉 I just wanted to show you my easter nails, which features a little easterbunny. It’s cute, easy and quick to make, so how could I not? What have you been up to this Easter? 🙂

DSC_0218

DSC_0222

DSC_0228

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What I got for my birthday!