Birthday Wishes!

New In: NYX Makeup!

Endelig er NYX kommet til Danmark! Hold nu op hvor har jeg ventet længe på det.. De har et fantastisk udvalg af produkter til overkommelige priser, men indtil nu har jeg købt det online fra USA, og det er altså ikke lige så billigt.. Heldigvis er de landet i 2 Matas butikker og på deres webshop. Jeg havde et gavekort til Matas, og da de havde et tilbud med fri fragt i sidste uge, blev jeg selvfølgelig nødt til at udnytte det. Derfor bestilte jeg 2 produkter, og jeg glæder mig især til at prøve øjenblyanten. Jeg havde tænkt mig at bestille et par eyelinere, men dem jeg ville have var desværre udsolgt.. Har i prøvet noget fra NYX? 🙂

Finally! NYX is available here in Denmark, and boy the waiting has been long! I used to buy their products online from the states, but now I can finally buy them in an actual store. I got two products, and I can’t wait to try them out! Have you tried any NYX products? 🙂

DSC_0884

DSC_0891

DSC_0898

From left to right: NYX Blush – Pink the town, NYX Jumbo Eye Pencil – Milk with eyeshadow on top, eyeshadow without the Jumbo Eye Pencil. How amazing is that?!

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday Wishes!