OOTD - Black n' Gold

Birthday Wishes!

Så er der kun én uge til min fødselsdag! Næste onsdag fylder jeg 19, og jeg glæder mig faktisk rigtig meget. Jeg har fri den dag, så jeg kan bruge hele dagen sammen med mine venner og familie. Nedenfor kan i se nogle af de ting, som er havnet på min ønskeliste, der for det meste består af tøj og sko. Det skal lige siges. at der selvfølgelig ikke er Valentino eller Louis Vuitton på listen. Det er blot et par items som jeg har sukket over i alt for lang tid! 😉 Hvad ville i ønske jer?
 –
English recap: My birthday is coming up, and I can’t wait! I’m turning 19 next week, and I’m so looking forward to the day. I won’t be going to school or work, so I’ll have time to spend some time with my friends and family. I have gathered a few things that I would love to recieve for my birthday. Of course I don’t expect to get anything from Valentino or Louis Vuitton, those are just a few items I have been looking at for a long time! 😉 What would you put on your wish list?
Birthday

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD - Black n' Gold