My lovely loubous!

OOTD – Black n’ Gold

Sidste weekend blev brugt på fødselsdag og familiemiddag, og derfor skulle jeg selvfølgelig være lidt fin. Derfor hoppede jeg i mit nyeste playsuit, som jeg fik i julegave. Med til suitet hørte et gyldent bælte, så derfor måtte jeg selvfølgelig også finde mine guld accessories frem. Jeg synes faktisk, at outfittet er blevet super fint, på trods af det enkle playsuit. Jeg undskylder på forhånd for den døde hånd på billederne.. Sådan går det når kæresten skyder billederne 😉

English recap: Last weekend I went to a birthday party and a family dinner, and of course I had to dress up a bit. I chose to pair my newest playsuit with some golden accessories, and I think the outfit turned out to be pretty cool. I do however apologize for the dead hand on the pictures.. That’s the way it goes when Mr. boyfriend shoots the pictures 😉

DSC_0849

DSC_0853

DSC_0861

DSC_0874

Playsuit: Asos – Boots: Boohoo – Bracelet: H&M – Earrings: Marc by Marc Jacobs

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My lovely loubous!