Valentine's Day Outfit!

My lovely loubous!

Sidste sommer købte jeg mit aller første par Christian Louboutin sko, og nu er det altså på tide, at jeg får vist dem! Det var faktisk ikke helt nemt at få dem hjem, må jeg indrømme. De kunne ikke bestille dem hjem til butikken i København, og de var altid udsolgt på nettet. Jeg tror, at dem inde på hovedkontoret blev rigtig trætte af mig, da jeg ringede og mailede til dem flere gange om ugen, haha! Efter et par måneders ventetid fandt jeg frem til dem i Madrid, hvor de heldigvis lå inde med dem i min størrelse. Jeg fik dem shippet hjem til Danmark, og trodsede regn og blæst efterfulgt af en times ventetid hos FedEx, da jeg simpelthen ikke kunne vente en dag mere på at få dem leveret hjemme. Lidt obsessed har man da lov til at være.. 😉 Jeg har faktisk ikke haft dem på endnu, da jeg ikke nænner at slide den røde farve af.. Det kommer dog nok til at ske alligevel. Jeg har i hvert fald planlagt, at jeg skal have dem på til gallafest om et par måneder!

English recap: Last summer I bought my very first pair of Christian Louboutin shoes, and I thought it was about time to show them! They were pretty difficult to get a hold of, but after a few months of searching, I tracked them down in Madrid. They shipped them to Denmark, and despite of stormy weather and an hour of waiting in at FedEx, I went to get them at the airport. I just couldn’t wait one more day! I’ll have to admit that I haven’t worn them yet.. I’m afraid to rub off the red soles :/ It’s going to happen anyway though, so I’m planning to wear them to prom in just a few months 🙂

DSC_0538

DSC_0528

DSC_0534

DSC_0541

Christian Louboutin Bianca – Get them here!

2 kommentarer

 • De er virkelig fine og dit hjertebarn. Jeg kender kun selv alt for godt, det at være totalt betaget af noget. Kørte selv 40 km for at købe noget, som var udsolgt i min hjemstavn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Normcore Rebel

   Det er de nemlig! Jeg har dem også til display i et glasskab derhjemme.. De skal ikke gemmes væk! 😉

   -Nikoline

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentine's Day Outfit!