NOTD - Valentine's Day!

Valentine’s Day Outfit!

Som nævnt tidligere tilbragte jeg jo Valentinsdag i Norge på skiferie. Derfor bød dagen altså ikke på den helt store date, men derfor kan man vel godt pynte sig lidt, ikke? 😉 Pink var jo et oplagt valg, så jeg krydrede min yndlings Nørgaard trøje med en glitrende nederdel, der også kunne gå til mine moon boots i sølv. Jeg er ikke den store hue elsker, men jeg blev nødt til at få et par billeder med min fine beanie, som jeg ikke kan stå for. Hvad synes i om det? 🙂

As mentioned earlier, I had to spend my Valentine’s Day in Norway on a skiing trip. I didn’t really have the opportunity to go on a fancy date, but that doesn’t mean that I couldn’t dress up, right? 😉 Valentine’s = pink, so of course I had to pair my favorite Nørgaard shirt with a sparkly skirt. I’m not the biggest beanie person, but I had to shoot a couple of pictures with this one on.. I just can’t resist it! What do you think of the outfit? 🙂

DSC_0769

DSC_0789

DSC_0809

DSC_0819

Shirt: Mads Nørgaard – Skirt: Vero Moda – Beanie: Pieces 

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOTD - Valentine's Day!