Nails and a furry friend

#CPHFW

Så er Københavns modeuge slut, og det blev desværre til en kort affære for mit vedkomende, da jeg også skulle passe skolen og mit arbejde.. Jeg nåede dog rund til et par arrangementer og et fantastisk modeshow. Barbara I Gongini viste sin nye kollektion frem på Københavns rådhus, og selvom hendes designs ikke lige er min stil, var jeg alligevel meget imponeret over hendes kreationer. Showet blev afsluttet med en danserutine fremført af to balletdansere, og det var lige prikken over i’et! Nedenfor har jeg samlet nogle af de billeder jeg fik taget i onsdags.. Mit outfit kommer senere 😉 Fik i oplevet modeugen?

English recap: Copenhagen Fashion Week is over, and sadly I could only attend the fashion week for one day. However, I did get around to a few events and one fashion show which was amazing. Barbara I Gongini showed her newest collection at the Copenhagen City Hall, and even though her designs are not my style, I was very impressed with her creations. I have collected some of the pictures I took during the day, except for my outfit.. I will show you later 😉

DSC_0551

Illums nye rooftop havde lavet en super smuk udstilling med fede styles.

DSC_0557

Er faldet pladask for dette print fra Bitte Kai Rands nye kollektion!

DSC_0728

Fantastiske dansere i Barbara I Gonginis design

DSC_0739

Den talentfulde designer!

DSC_0721

Fangede Claudia Rex på vejen.. Kan man være smukkere?!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails and a furry friend