What I got for christmas!

Berlin beauty haul!

Min pengepung har så sandelig været på overarbejde i december, men selvom min konto ikke havde det alt for godt inden vi tog afsted til Berlin, så fik jeg shoppet lidt. Man kan heldigvis få makeup og skønheds produkter til en meget lavere pris i Tyskland, og det blev jeg nødt til at udnytte. jeg fik købt lidt makeup i diverse supermarkeder og hos det italienske mærke Kiko. Som I kan se er jeg blevet vild med nude læbeprodukter, og jeg kan ikke vente med at prøve dem! 🙂

English recap: My bank account barely made it through December, but even though I was running low on “fuel” in the end, I still got to shop a bit in Berlin. One of the things I love about Germany, is that beauty products are very inexpensive, and of course I had to take advantage of that. As you can see, I got a lot of nude lip products and I can’t wait to try them! 🙂

DSC_0488

DSC_0484

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What I got for christmas!