Candy Cane Nails!

Frozen nails?!

Hej allesammen! Jeg håber, at i har en rigtig god december indtil videre. Jeg er i fuld gang med min SRP, og det er ikke altid det sjoveste at bruge hele sin dag på.. I går tog jeg mig dog den frihed at bruge et par timer på at lakere negle – og her er resultatet så. Det var først da min kæreste pointerede det, at det gik op for mig, hvor meget de er inspireret af filmen “Frozen”. Det var ikke ligefrem meningen, men jeg synes faktisk, at de er blevet rigtig fine! Hvilket design kunne i tænke jer at se næste gang? 🙂

English recap: Hey everybody! I hope you’re having a great December so far. Right now I’m working on a big school project, but I took the time to do my nails yesterday. I didn’t notice that they looked like something from the movie Frozen which really wasn’t my intention.. Anyhow, I think they turned out great! What would you like to see next time? 🙂

DSC_0266

DSC_0268

DSC_0270

1 kommentar

  • Mizzepii

    Ej hvor er de fine!
    Jeg elsker frost/vinter tema 😀 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Candy Cane Nails!