Christmas wishlist

Candy Cane Nails!

Glædelig 1. december! Jeg har været så glad i dag, fordi december er min yndlingsmåned. Jeg elsker alt der har med jul at gøre, og selvfølgelig skal mine negle pyntes med guld, glitter og glimmer hvert år! Mit første design her i december er inspireret af de rød/hvide julestokke. Et design som jeg har lavet før, da jeg elsker det simple look! Hvad synes i om dem? 🙂

English recap: Happy December everybody! I have been so happy today, because December is my favorite month of the year. I love christmas so of course my nails will have to be covered in gold and glitter the following weeks. My first christmas nails are inspired by candy canes, and I have actually made these before.. I just love the simple look! What do you think? 🙂

DSC_0232

DSC_0247

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas wishlist