Chanel nails!

Punk-ish OOTD!

For et par uger siden fyldte min lillesøster 15 år, og dagen skulle selvfølgelig fejres i hendes ånd. Hendes stil er meget punk/rock inspireret, så jeg tænkte, at jeg måtte diske op med et lidt mere råt outfit end normalt. Jeg fandt derfor disse stiletter frem, som jeg faktisk aldrig har haft på, til trods for, at jeg har haft dem i mit skab i et par år.. Jeg tilsatte en kjole og en par bordeaux leggings, for at det ikke skulle blive alt for kantet 😉 Hvad synes i om det?

English recap: A few weeks ago my sister turned 15, and of course we had to celebrate it in her spirit. Her style is very punk/rock inspired, so I thought I would give it a go, and dress like my sister. I found these spiky pumps in my closet that I actually haven’t worn before, even though I have had them for years.. I paired them with a dress and some bordeaux leggings to keep the girly touch 😉 What do you think of it?

 DSC_0193

DSC_0199  DSC_0214

DSC_0230

Dress: H&M – Shoes: Jette Riis 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel nails!